Omslagdoeken

omslagdoek

Bron : moeder aarde kaarten van Jamie Sams

Als de Omslagdoek om je schouders is gevallen, word je uitgenodigd naar huis terug te keren. Als je jezelf onlangs bent vergeten, is het nu tijd je je wezen en potentieel te herinneren. Als je een bochtig pad hebt bewandeld door anderen onjuist te beoordelen, is het nu tijd om thuis te komen bij het liefhebbende hart en om de waarde te zien die in alle paden en alle gekozen lessen ligt.

Je zou kunnen thuiskomen bij de magie waarin je ooit geloofde, of bij een nieuw gevoel van welbevinden, maar in elk geval keer je terug naar een tijdelijk vergeten staat van zijn. In elk leven bestaat de behoefte om naar de eenvoud van geluk terug te keren. Als je vergeten bent hoe je de eenvoudige waarheden kunt vinden die je eens je innerlijke vreugde schraagden, is het tijd om naar huis terug te keren.

De Omslagdoek dragen is thuiskomen in de armen van Moeder Aarde, en bemind worden. De verantwoordelijkheid die je tegelijk met de Omslagdoek ontvangt, bestaat uit liefdevol te zijn jegens anderen die het Heilig Pad of de weg naar huis vergeten zijn.

Omslagdoeken maken ( breien, naaien , haken ) is mijn pad , mijn queeste. De armen van moeder aarde verbeelden , omhulling verbeelden.

Ik laat me leiden door mijn gevoel , kleur en materiaal kies ik zorgvuldig , zijde en wol zijn favoriet .

Een omslagdoek voor jou , van vooral natuurlijke materialen , met liefde gemaakt.